Zollern Norden AB

Västmanlands län

Information

556588-9127 är organisationsnummer för verksamheten Zollern Norden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zollern Norden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Zollern Norden AB finns i.

Zollern Norden AB har varit registrerat sedan 2000-03-28 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zollern Norden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Zollern Norden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Zollern Norden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Zollern Norden AB så kan ni göra det på telefon genom 0589-16035 eller genom brev på följande adress:
Besiktningsg. 8, 732 48, Arboga

Bolaget skall bedriva marknadsföring och handel med produkter tillverkade av Zollen GmbH & Co. KG såsom stålprofiler, axlar, gjutgods, växlar, vinschar, glidlager automationsutrustningar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Zollern Norden AB och det är Eklund, Jan Håkan som är född 1948 och har titeln VD, Erkes, Klaus Friedrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eklund, Jan Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,