Waxin Fastigheter Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Waxin Fastigheter Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Waxin Fastigheter Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Waxin Fastigheter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Waxin Fastigheter Aktiebolag har haft sedan 2000-07-19. Waxin Fastigheter Aktiebolag har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Waxin Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerlångg. 13, 732 30, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Waxin Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Waxin Fastigheter Aktiebolag har idag 556590-1674 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Waxin Fastigheter Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I Waxin Fastigheter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Waxin, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Waxin, Olga Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .