Sjukgymnastikcentralen Anders Åkerström Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Sjukgymnastikcentralen Anders Åkerström Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Sjukgymnastikcentralen Anders Åkerström Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Sjukgymnastikcentralen Anders Åkerström Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-07-19 och har organisationsnummer 556592-5996.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0589-17188 alternativt besöka eller skicka post till Sjukgymnastikcentralen Anders Åkerström Aktiebolag på följande adress Österled 30, 732 45, Arboga.

Sjukgymnastikcentralen Anders Åkerström Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-19.

I Sjukgymnastikcentralen Anders Åkerström Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Åkerström Andriesse, Angenita P M som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva frisk-, hälsovård och sjukgymnastik och därmed förenlig verksamhet.