Arboga Bokhandel Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556592-6218 är organisationsnummer för verksamheten Arboga Bokhandel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arboga Bokhandel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Arboga Bokhandel Aktiebolag finns i.

Arboga Bokhandel Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-06-30 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arboga Bokhandel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-31.

Arboga Bokhandel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arboga Bokhandel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Arboga Bokhandel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-10042 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 25, 732 30, Arboga

Bolaget skall driva bok och pappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arboga Bokhandel Aktiebolag och det är Ganell, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Lena Charlotta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,