P & B Bilservice i Arboga AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och P & B Bilservice i Arboga AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och P & B Bilservice i Arboga AB är ett av dem. Statusen för P & B Bilservice i Arboga AB är att Bolaget är aktivt.

P & B Bilservice i Arboga AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-07-18. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som P & B Bilservice i Arboga AB ska trivas.

P & B Bilservice i Arboga AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra bilreparationer samt försäljning av däck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P & B Bilservice i Arboga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är P & B Bilservice i Arboga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med P & B Bilservice i Arboga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-12288.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med P & B Bilservice i Arboga AB är Kejbert, Claes Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Per-Axel Göran som är född 1962 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

P & B Bilservice i Arboga AB har 556594-9616 som sitt organisationsnummer.