Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Arboga. I Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ivarsson, Karl Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Catarina Birgitta som är född 1974 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag på telefon 0589-19623.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, anläggningsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet,

Idag är Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-16 och Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mikael Ivarssons Åkeri Aktiebolag har 556602-8360 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.