Marieborgs Lantbruk Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Marieborgs Lantbruk Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Marieborgs Lantbruk Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Marieborgs Lantbruk Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-04-13 och har organisationsnummer 556603-4962.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0589-51053 alternativt besöka eller skicka post till Marieborgs Lantbruk Aktiebolag på följande adress Nannberga Marieborgs Gård 143, 732 91, Arboga.

Marieborgs Lantbruk Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Marieborgs Lantbruk Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Dag Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Larsson, Lars-Gunnar Martin som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka jord- och skogsbruk, uppdragsverksamhet avseende entreprenad inom lantbruk, anläggning och administration samt därmed förenlig verksamhet.