Först På Gärdet AB

Västmanlands län

Information

556605-1958 är organisationsnummer för verksamheten Först På Gärdet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Först På Gärdet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Först På Gärdet AB finns i.

Först På Gärdet AB har varit registrerat sedan 2001-01-18 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Först På Gärdet AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Först På Gärdet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Först På Gärdet AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Först På Gärdet AB så kan ni göra det på telefon genom 0589-16130 eller genom brev på följande adress:
Väster Kolsva 5, 730 30, Kolsva

Bolaget skall bedriva hamburgerrestaurang och därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Först På Gärdet AB och det är Norén, Karl Niklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Susanne Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,