Lungers Transport AB

Västmanlands län

Information

Lungers Transport AB är ett bolag som finns i Arboga. I Lungers Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Jan-Olov Georg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Jan Peter Georg som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson Hasselström, J K Christoffer som är född 1983 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning i Strängnäs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lungers Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lungers Transport AB på telefon 070-5914510.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet och lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lungers Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lungers Transport AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lungers Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-20 och Lungers Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lungers Transport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lungers Transport AB har 556609-6532 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.