Siteservice i Mälardalen AB

Västmanlands län

Information

Siteservice i Mälardalen AB är ett företag som finns i Arboga. I Siteservice i Mälardalen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lewin, Bengt-Olov som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Askerlund, Christina Anita som är född 1967 och har titeln Suppleant, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Siteservice i Mälardalen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Siteservice i Mälardalen AB på telefon .

Bolaget skall utföra entreprenader inom bygg- och anläggningsbranschen samt även bygga basstationer inom telekommunikationsområdet, bedriva konsultverksamhet, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Siteservice i Mälardalen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Siteservice i Mälardalen AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Siteservice i Mälardalen AB innehar ej F-skattsedel och Siteservice i Mälardalen AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Siteservice i Mälardalen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Siteservice i Mälardalen AB har 556619-6183 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.