ARKUB AB

Västmanlands län

Information

ARKUB AB är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som ARKUB AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ARKUB AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-11.

ARKUB AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2002-01-08. Men sedan 2002-02-18 så har ARKUB AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järntorget 12 C, 732 30, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ARKUB AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-12370.

Arboga arbetar för att företag som ARKUB AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ARKUB AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultuppdrag och projektleveranser av applikations- och systemlösningar inom områdena automatisk datahantering, kommunikationsteknik och informationshantering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ARKUB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ARKUB AB och det är följande personer, Alterbäcken, Stig Oskar som är född 1958 och har titeln VD, Alterbäcken, Stig Oskar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström Gefwert, B Marie-Louise som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Lukas Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars-Göran Herbert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tordsson, Stanley Matti som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot.Öberg, Erik Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sirviö, Henry Bengt som är född 1958 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor.PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ARKUB AB är 556620-6545.