ARBEXA Industrier AB

Västmanlands län

Information

556642-6721 är organisationsnummer för företaget ARBEXA Industrier AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ARBEXA Industrier AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som ARBEXA Industrier AB finns i.

ARBEXA Industrier AB har varit registrerat sedan 2003-05-16 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för ARBEXA Industrier AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

ARBEXA Industrier AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ARBEXA Industrier AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kaiser, Nils-Fredrik Konrad Zu N -Landelius, Erik Johan -Sköld, Hans Anders

Vill ni komma i kontakt med ARBEXA Industrier AB så kan ni göra det på telefon genom 073-6369034 eller genom brev på följande adress:
Björklidsv. 5, 732 48, Arboga

Bolaget skall utveckla och exploatera instrument och därtill kringliggande aktiviteter för bl.a. medicinsk diagnostik, t.ex. alternativ eller komplement till andra visualiseringsmetoder, mer specifikt t.ex. röntgen, ultraljud och datortomografi. Bolagets verksamhet ska vara baserad på den unika kunskap som finns inom bolaget.

Det finns olika personer som har en koppling med ARBEXA Industrier AB och det är Kaiser, Nils-Fredrik Konrad Zu N som är född 1973 och har titeln VD, Kaiser, Nils-Fredrik Konrad Zu N som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Landelius, Erik Johan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sköld, Hans Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor