Arboga El-team AB

Västmanlands län

Information

Arboga El-team AB är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Arboga El-team AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arboga El-team AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-11-27.

Arboga El-team AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-11-04. Men sedan 2003-12-04 så har Arboga El-team AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Munkg. 25, 732 45, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arboga El-team AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-611700.

Arboga arbetar för att företag som Arboga El-team AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arboga El-team AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolagets verksamhet skall vara att utföra försäljning, service och nyinstallationer inom el-,kyl och värmepumpsanläggningar, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arboga El-team AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Karl Torbjörn -Olesen, Lars Georg.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arboga El-team AB och det är följande personer, Johansson, Karl Torbjörn som är född 1957 och har titeln VD, Johansson, Karl Torbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Håkan Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Olesen, Lars Georg som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Arboga El-team AB är 556651-1787.