Lundqvist & Bernardsson Lack AB

Västmanlands län

Information

Lundqvist & Bernardsson Lack AB är ett bolag som finns i Arboga. I Lundqvist & Bernardsson Lack AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundkvist, Stig Tomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Karl Leif Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lundqvist & Bernardsson Lack AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lundqvist & Bernardsson Lack AB på telefon 0589-18281.

Bolaget skall utföra fordons- och industrilackering samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lundqvist & Bernardsson Lack AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lundqvist & Bernardsson Lack AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lundqvist & Bernardsson Lack AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-11 och Lundqvist & Bernardsson Lack AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lundqvist & Bernardsson Lack AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lundqvist & Bernardsson Lack AB har 556651-4237 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.