Arboga Skogs Service AB

Västmanlands län

Information

Arboga Skogs Service AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Arboga Skogs Service AB finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arboga Skogs Service AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Arboga Skogs Service AB har haft sedan 2004-01-15. Arboga Skogs Service AB har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Arboga Skogs Service AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Holmsätter Fårtallen 213, 732 97, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0589-16920.

Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Arboga Skogs Service AB Privat, ej börsnoterat.

Arboga Skogs Service AB har idag 556652-1570 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Henningsson, Carl Håkan Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Arboga Skogs Service AB

Bolaget skall förse maskinservice till skogsindustrin samt bedriva försäljning av reservdelar till skogsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Arboga Skogs Service AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Henningsson, Carl Håkan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fält, Johan Anders som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Carl Gunnar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Anna Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor.