AL & H Ludwig AB (Tupperware)

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av hushållsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AL & H Ludwig AB (Tupperware) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är AL & H Ludwig AB (Tupperware) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2004-02-17 så skapades AL & H Ludwig AB (Tupperware) och bolaget är har F-skattsedel AL & H Ludwig AB (Tupperware) har haft det sedan 2004-06-24.

AL & H Ludwig AB (Tupperware) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-24

556656-1386 är organisationsnummret för bolaget som finns i Arboga.

Just nu är AL & H Ludwig AB (Tupperware) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med AL & H Ludwig AB (Tupperware) så går det att nå dem via telefon på 0589-10300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Ludwig, Anna-Lena Elisabeth -Ludwig, Hermann

Följande personer är på något sätt aktiva inom AL & H Ludwig AB (Tupperware) är Ludwig, Anna-Lena Elisabeth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludwig, Hermann som är född 1953 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .