Optoga Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Optoga Aktiebolag är ett bolag som finns i Arboga. I Optoga Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Sven Stefan som är född 1965 och har titeln VD, Larsson, Sven Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Torsten Karl Marcus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohman, Anette Marie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Optoga Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Optoga Aktiebolag på telefon 0589-19770.

Bolaget skall bedriva import, export samt handel med elektronik- och elkomponenter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Optoga Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Optoga Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Optoga Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-16 och Optoga Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Optoga Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Björkman, Torsten Karl Marcus -Bohman, Anette Marie -Larsson, Sven Stefan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Optoga Aktiebolag har 556666-5120 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.