Salong klippz AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva hår-, hälso- och skönhetsvård, att idka försäljning av hårvård-, häso- och skönhetsvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Salong klippz AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Salong klippz AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2004-12-20 så skapades Salong klippz AB och verksamheten är har F-skattsedel Salong klippz AB har haft det sedan 2005-01-20.

Salong klippz AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-01-20

556672-6930 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Salong klippz AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Salong klippz AB så går det att nå dem via telefon på 0589-10011 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Salong klippz AB är di Zazzo, Gabriella Christina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernhardsson, Malin som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Kenth Arne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Fredlund, Jack Torbjörn som är född 1977 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.