Wintherkompaniet AB

Västmanlands län

Information

Wintherkompaniet AB är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Wintherkompaniet AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wintherkompaniet AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-02-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stenebergsv. 7, 732 48, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wintherkompaniet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-133385.

Arboga arbetar för att företag som Wintherkompaniet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wintherkompaniet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva försäljning av kläder i detaljistledet samt kapitalförvaltning och handel med värdepapper samt handel och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wintherkompaniet AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wintherkompaniet AB och det är följande personer, Winther, Karl Anders som är född 1962 och har titeln VD, Winther, Karl Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Winther, Eva Elisabeth Caroline som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wintherkompaniet AB är 556676-0350.