Sysarb Tools AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva framtagning och försäljning av program- vara verktyg inom området personal och ledarskap, utbildning och konsultverksamhet inom denna bransch samt handel med värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sysarb Tools AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Sysarb Tools AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2005-05-13 så skapades Sysarb Tools AB och företaget är har F-skattsedel Sysarb Tools AB har haft det sedan 2005-09-15.

Sysarb Tools AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-15

556680-5395 är organisationsnummret för företaget som finns i Arboga.

Just nu är Sysarb Tools AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Sysarb Tools AB så går det att nå dem via telefon på 019-6115730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sysarb Tools AB är Edenholm, Ulf Daniel som är född 1974 och har titeln VD, Edenholm, Ulf Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Claes Hugo Tomas Johan som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Selberg, Thomas Bengt som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bergström, Jonas Henrik som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.