Bernhardsson & Co AB

Västmanlands län

Information

Bernhardsson & Co AB är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Bernhardsson & Co AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bernhardsson & Co AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-11-17.

Bernhardsson & Co AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-06-02. Men sedan 2005-12-01 så har Bernhardsson & Co AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Herrängsv. 2, 732 48, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bernhardsson & Co AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6412120.

Arboga arbetar för att företag som Bernhardsson & Co AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bernhardsson & Co AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget ska utfärda vägtransporter med lastbil och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bernhardsson & Co AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bernhardsson, Tore Mats Allan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bernhardsson & Co AB och det är följande personer, Bernhardsson, Tore Mats Allan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernhardsson, Tore Allan som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Ritva Marja-Liisa som är född 1940 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bernhardsson & Co AB är 556681-4355.