Fullt ös förvaltning & entreprenad AB

Västmanlands län

Information

Fullt ös förvaltning & entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Fullt ös förvaltning & entreprenad AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fullt ös förvaltning & entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-01.

Fullt ös förvaltning & entreprenad AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-06-09. Men sedan 2006-08-01 så har Fullt ös förvaltning & entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ålsänge Nyängen 270, 710 41, Fellingsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fullt ös förvaltning & entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-19900.

Arboga arbetar för att bolag som Fullt ös förvaltning & entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fullt ös förvaltning & entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva lokalbyggnation, uthyrninga av ljus- och ljudutrustning, lantbruk, personaluthyrning, åkeri, entreprenad, förvalta värdepapper, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fullt ös förvaltning & entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fullt ös förvaltning & entreprenad AB och det är följande personer, Blomkvist, Karl Axel Joacim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Jenny Katarina som är född 1978 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fullt ös förvaltning & entreprenad AB är 556681-5766.