Arboga Bokskrivare Holding AB

Västmanlands län

Information

556682-0394 är organisationsnummer för företaget Arboga Bokskrivare Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arboga Bokskrivare Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Arboga Bokskrivare Holding AB finns i.

Arboga Bokskrivare Holding AB har varit registrerat sedan 2005-06-17 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arboga Bokskrivare Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

Arboga Bokskrivare Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arboga Bokskrivare Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Arboga Bokskrivare Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6674975 eller genom brev på följande adress:
Åkerv. 12, 732 32, Arboga

Bolaget ska bedriva författande av läroböcker och läromedel, faktainsamling i olika länder, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arboga Bokskrivare Holding AB och det är Almgren, Hans Edvard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Almgren, Birgitta Elisabeth som är född 1943 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,