Bygg-Stenen i Arboga AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Bygg-Stenen i Arboga AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bygg-Stenen i Arboga AB är ett av dem. Statusen för Bygg-Stenen i Arboga AB är att Bolaget är aktivt.

Bygg-Stenen i Arboga AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-08. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Bygg-Stenen i Arboga AB ska trivas.

I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedrva byggvaruhandel, äga och förvalta lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg-Stenen i Arboga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Bygg-Stenen i Arboga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Bygg-Stenen i Arboga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-17970.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bygg-Stenen i Arboga AB är Pettersson, Ronnie Birger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Karl Erik Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Hans Olov som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Bygg-Stenen i Arboga AB har 556683-3504 som sitt organisationsnummer.