Aktiebolaget David Eriksson i Arboga

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget David Eriksson i Arboga är en verksamhet som finns i Arboga. I Aktiebolaget David Eriksson i Arboga finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Finn David Lars som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berggren, Lisa Maria som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Monica Birgitta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Finn Börje Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget David Eriksson i Arboga så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget David Eriksson i Arboga på telefon 0589-13451.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom dörrbranchen, äga och förvalta aktier, marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget David Eriksson i Arboga av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget David Eriksson i Arboga är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget David Eriksson i Arboga innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-06 och Aktiebolaget David Eriksson i Arboga är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget David Eriksson i Arboga så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Eriksson, Finn David Lars

Aktiebolaget David Eriksson i Arboga har 556684-0681 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.