Konsult Och Racing Clasén AB

Västmanlands län

Information

Konsult Och Racing Clasén AB är en verksamhet som finns i Arboga. I Konsult Och Racing Clasén AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Clasén, Hans Hjalmar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Clasén, Nina Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konsult Och Racing Clasén AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Konsult Och Racing Clasén AB på telefon .

Bolaget ska bedriva marknadsföring, kund- och personalvård genom motorsport, bedriva konsultationer inom affärsutveckling av organisationer och verksamheter samt att bedriva med ovanstående förenlig verksamhet.

Idag är Konsult Och Racing Clasén AB av bolagstypen Aktiebolag.

Konsult Och Racing Clasén AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Konsult Och Racing Clasén AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-09 och Konsult Och Racing Clasén AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konsult Och Racing Clasén AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Konsult Och Racing Clasén AB har 556691-8347 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.