Hemmabutiken i Arboga AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Hemmabutiken i Arboga AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hemmabutiken i Arboga AB är ett av dem. Statusen för Hemmabutiken i Arboga AB är att Bolaget är aktivt.

Hemmabutiken i Arboga AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-26. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Hemmabutiken i Arboga AB ska trivas.

Hemmabutiken i Arboga AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning, service och installation av vitvaror samt försäljning, service och installation av värmepumpsanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hemmabutiken i Arboga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Hemmabutiken i Arboga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Hemmabutiken i Arboga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-15900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hemmabutiken i Arboga AB är Gustafsson, Jan Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarl, Hans Daniel som är född 1976 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Hemmabutiken i Arboga AB har 556697-4662 som sitt organisationsnummer.