CLB Dental Teknik AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är dentalteknik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CLB Dental Teknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är CLB Dental Teknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2006-06-12 så skapades CLB Dental Teknik AB och företaget är har F-skattsedel CLB Dental Teknik AB har haft det sedan 2006-06-29.

556705-4001 är organisationsnummret för företaget som finns i Arboga.

Just nu är CLB Dental Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med CLB Dental Teknik AB så går det att nå dem via telefon på 0589-611432 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CLB Dental Teknik AB är Larsson Bjelkström, Eva Christina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bernt Göran som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .