Götlunda Cementvarufabrik AB

Västmanlands län

Information

Götlunda Cementvarufabrik AB är ett bolag som finns i Arboga. I Götlunda Cementvarufabrik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Erik Axel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmquist, Ann Ulla Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Götlunda Cementvarufabrik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Götlunda Cementvarufabrik AB på telefon 0589-53030.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av betong och plaströr samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Götlunda Cementvarufabrik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Götlunda Cementvarufabrik AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Götlunda Cementvarufabrik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-04 och Götlunda Cementvarufabrik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Götlunda Cementvarufabrik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Götlunda Cementvarufabrik AB har 556711-6107 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.