Gillberg Miljöfrakt AB

Västmanlands län

Information

Gillberg Miljöfrakt AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Gillberg Miljöfrakt AB finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gillberg Miljöfrakt AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gillberg Miljöfrakt AB har haft sedan 2006-12-07. Gillberg Miljöfrakt AB har funnits sedan och 2006-12-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gillberg Miljöfrakt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelvretsv. 11, 732 32, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6699340.

Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gillberg Miljöfrakt AB Privat, ej börsnoterat.

Gillberg Miljöfrakt AB har idag 556713-6147 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gillberg Miljöfrakt AB

Bolagets verksamhet ska vara att utföra slamsugning och avloppsspolning, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Gillberg Miljöfrakt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gillberg, Daniel Olof Alexander som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning i Strängnäs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .