Autotek Diagnostic Europe AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Autotek Diagnostic Europe AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Autotek Diagnostic Europe AB är ett av dem. Statusen för Autotek Diagnostic Europe AB är att Bolaget är aktivt.

Autotek Diagnostic Europe AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-23. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Autotek Diagnostic Europe AB ska trivas.

Autotek Diagnostic Europe AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning och uthyrning av test- och mätutrustning för bil- och däckverkstäder, förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Autotek Diagnostic Europe AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22.

Idag är Autotek Diagnostic Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Autotek Diagnostic Europe AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-490980.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Autotek Diagnostic Europe AB är Bergman, Thore Peter som är född 1955 och har titeln VD, Iversen, Atle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Liholt, Vidar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergman, Thore Peter som är född 1955 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantSegebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Autotek Diagnostic Europe AB har 556716-0527 som sitt organisationsnummer.