Contec Control Technology AB

Västmanlands län

Information

Contec Control Technology AB är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Contec Control Technology AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Contec Control Technology AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-15.

Contec Control Technology AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-11-29. Men sedan 2007-03-15 så har Contec Control Technology AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Lunger Lindängen, 732 91, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Contec Control Technology AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-53134.

Arboga arbetar för att bolag som Contec Control Technology AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Contec Control Technology AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva tillverkning, reparation och service av industriell mät- och styrelektronik, samt bedriva utbildnings- och konsultverksamhet inom industriell mätteknik, jämte därmed förenlig verksmhet.

Firmatecknare för Contec Control Technology AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Contec Control Technology AB och det är följande personer, Tierney, Mark Warren som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tierney, Carina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Contec Control Technology AB är 556716-6128.