ML Support AB

Västmanlands län

Information

ML Support AB är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som ML Support AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ML Support AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-04-06.

ML Support AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-02-19. Men sedan 2007-04-06 så har ML Support AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rydaholmsg. 3, 732 31, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ML Support AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-15787.

Arboga arbetar för att bolag som ML Support AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ML Support AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall arbeta med underhåll och reparationer av gasturbiner med tillhörande växlar och hjälpsystem. Teknisk konsultation avseende gasturbiner, växlar med tillhörande hjälpsystem. Förmedling av reparationer samt teknisk support. Framtagning av tekniska publikationer. Balansering av mekaniska delar på egen verkstad samt hos kund. Däckbalansering. Maskinservice hos kund.

Firmatecknare för ML Support AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ML Support AB och det är följande personer, Malmsten, Mats Jan Erik som är född 1962 och har titeln Likvidator, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ML Support AB är 556724-0766.