Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB

Västmanlands län

Information

Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB har haft sedan 2007-08-03. Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB har funnits sedan och 2007-11-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-610160.

Arboga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB Privat, ej börsnoterat.

Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB har idag 556730-4869 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Dalberg, Bo Inge Kenneth -Eriksson, Carl Ragnar Christer -Ivansson, Lars Conny -Lund, Hans Olof -Nilsson, Per Olof Evert -Strutz Bastås, Eva Carin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB

Bolaget skall äga och förvalta lagerfastigheter inom Arboga kommun samt bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner samt inventarier såsom kontorsutrustning och datorer samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Marieborgs Lagerfastigheter i Arboga AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lund, Hans Olof som är född 1944 och har titeln VD, Lund, Hans Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Olof Evert som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dalberg, Bo Inge Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Carl Ragnar Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivansson, Lars Conny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotStrutz Bastås, Eva Carin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Drozdjibob, Ivan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eklund, Gun Elisabet som är född 1944 och har titeln SuppleantLundberg, Jens Roland som är född 1965 och har titeln SuppleantMalm, Bo Egon Micke som är född 1978 och har titeln SuppleantTasala, Seija Liisa som är född 1961 och har titeln SuppleantÖhman, Petrus Sixten som är född 1937 och har titeln SuppleantHansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln RevisorLarsson, Sven Olof Folke som är född 1929 och har titeln LekmannarevisorKPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.