Ulf Daunfelt AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva åkeri (person- och godstransporter), produktion och konsultation inom grafiska branschen samt byggverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ulf Daunfelt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Ulf Daunfelt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 2007-07-27 så skapades Ulf Daunfelt AB och bolaget är har F-skattsedel Ulf Daunfelt AB har haft det sedan 2007-08-03.

Ulf Daunfelt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-03

556735-2546 är organisationsnummret för bolaget som finns i Arboga.

Just nu är Ulf Daunfelt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Ulf Daunfelt AB så går det att nå dem via telefon på 070-5704070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Daunfelt, Ulf Tomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ulf Daunfelt AB är Daunfelt, Ulf Tomas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jedenmark, Carl Jan Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Daunfelt, Eva Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .