Sörgarlinge Gräv & Transport AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Sörgarlinge Gräv & Transport AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sörgarlinge Gräv & Transport AB är ett av dem. Statusen för Sörgarlinge Gräv & Transport AB är att Bolaget är aktivt.

Sörgarlinge Gräv & Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-31. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Sörgarlinge Gräv & Transport AB ska trivas.

Sörgarlinge Gräv & Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner med förare, utföra markentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sörgarlinge Gräv & Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Sörgarlinge Gräv & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Sörgarlinge Gräv & Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-10134.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sörgarlinge Gräv & Transport AB är Andersson, Kenneth Gunnar som är född 1958 och har titeln VD, Andersson, Kenneth Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Örjan Gunnar som är född 1974 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Sörgarlinge Gräv & Transport AB har 556736-8153 som sitt organisationsnummer.