Åkerbo Härads Brandstodsbolag

Västmanlands län

Information

578500-7864 är organisationsnummer för företaget Åkerbo Härads Brandstodsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkerbo Härads Brandstodsbolag är Ömsesidigt försäkringsbolag. Det finns idag flera olika Ömsesidigt försäkringsbolag i Arboga som är den kommunen som Åkerbo Härads Brandstodsbolag finns i.

Åkerbo Härads Brandstodsbolag har varit registrerat sedan 1950-05-16 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkerbo Härads Brandstodsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Åkerbo Härads Brandstodsbolag är och det finns flera bolag i Arboga som också är .

Firmatecknare för Åkerbo Härads Brandstodsbolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Göte Einar Lennart -Sixtensson, Per Olof -Ulväng, Ulf Gunnar eller en av dem i förening med en av -Andersson, Gunilla Viola -Löfdahl, Astrid Ingegerd Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Åkerbo Härads Brandstodsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-16990 eller genom brev på följande adress:
Viby, 732 95, Arboga

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom verksam- hetsområdet meddela direkt försäkring mot brand eller annan skada på egendom (grupp e). Bolaget äger biträda annat försäkringsbolag vid dess rörelse. Bolagets verksamhetområde för direkt försäkring utgörs av Arboga, Kungsör, Köping och Skinnskattebergs kommuner inom Västmanlands län. Bolaget får också meddela indirekt försäkring av risker avseende från lokalt försäkringsbolag i Länsförsäkringsgruppen mottagen skadeförsäkringsaffär.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkerbo Härads Brandstodsbolag och det är Löfdahl, Astrid Ingegerd som är född 1942 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Gunilla Viola som är född 1951 och har titeln Extern VD, Andersson, Göte Einar Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sixtensson, Per Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Vice styrelseordförde, Ulväng, Ulf Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans Sixten som är född 1958 och har titeln SuppleantAndersson, Nils Johan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Petersson, Anna Carin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Stolt, Bernt Christer som är född 1946 och har titeln AktuarieZell, Ivar Peter som är född 1949 och har titeln RevisorBergström, Ingrid Ulrika som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantAndersson, Torsten Ingemar som är född 1946 och har titeln LekmannarevisorWallén, Anders Robert som är född 1951 och har titeln LekmannarevisorAndersson, Hans Anders som är född 1948 och har titeln LekmannarevisorssuppleantGattinger, Kent Hans Herbert som är född 1954 och har titeln LekmannarevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor