Arboga Bygg & Maskinteknik

Västmanlands län

Information

Arboga Bygg & Maskinteknik är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Arboga Bygg & Maskinteknik finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arboga Bygg & Maskinteknik är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Arboga Bygg & Maskinteknik som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-07-26. Men sedan 1995-01-01 så har Arboga Bygg & Maskinteknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arboga Bygg & Maskinteknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-16739.

Arboga arbetar för att företag som Arboga Bygg & Maskinteknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arboga Bygg & Maskinteknik. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Handel med begagnade och nya verkstadsmaskiner inom industri- branschen. Byggnationer. Markentreprenad. Bilar, fordon, truckar, lastmaskiner, dumprar, lastbilar, grävmaskiner och vältar. Smidestillverkning av ljusstakar, hemdekorationer, och smidesgrindar. Mekanisk verkstad.

Firmatecknare för Arboga Bygg & Maskinteknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arboga Bygg & Maskinteknik och det är följande personer, Harju, Harry Leo som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Arboga Bygg & Maskinteknik är 580408-XXXX.