Nya Kajs SpelHörnan & Tobak

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arboga och Nya Kajs SpelHörnan & Tobak är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nya Kajs SpelHörnan & Tobak är ett av dem. Statusen för Nya Kajs SpelHörnan & Tobak är att Bolaget är aktivt.

Nya Kajs SpelHörnan & Tobak är ett Enskild firma och skapades 2000-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nya Kajs SpelHörnan & Tobak ska trivas.

Nya Kajs SpelHörnan & Tobak är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av tobak och spel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Kajs SpelHörnan & Tobak är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Nya Kajs SpelHörnan & Tobak och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Nya Kajs SpelHörnan & Tobak så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2769796.

.

De som är på något sätt har med Nya Kajs SpelHörnan & Tobak är Sharma, Shanti Saroop som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nya Kajs SpelHörnan & Tobak har 580519-XXXX som sitt organisationsnummer.