LÅA:s Handkraft, Massage

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arboga och LÅA:s Handkraft, Massage är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och LÅA:s Handkraft, Massage är ett av dem. Statusen för LÅA:s Handkraft, Massage är att Bolaget är aktivt.

LÅA:s Handkraft, Massage är ett Enskild firma och skapades 1997-12-10. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som LÅA:s Handkraft, Massage ska trivas.

LÅA:s Handkraft, Massage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage, friskvård, föreläsningar och träningsuppläggning. Handel med friskvårds-, idrotts- och hälsoprodukter samt hantverk och därtill liknande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LÅA:s Handkraft, Massage är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är LÅA:s Handkraft, Massage och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med LÅA:s Handkraft, Massage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-14104.

.

De som är på något sätt har med LÅA:s Handkraft, Massage är Andersson, Lars-Åke som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LÅA:s Handkraft, Massage har 580816-XXXX som sitt organisationsnummer.