Creative Design Sweden

Västmanlands län

Information

Creative Design Sweden är ett bolag som finns i Arboga. I Creative Design Sweden finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Michelle Elisabet som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Creative Design Sweden så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Creative Design Sweden på telefon 070-9546748.

Handel med textil, konsthantverk, tvål-produkter, profilreklam och maskinbrodyr, konfektion, ull-produkter såsom kläder, väskor, hattar, tofflor, tavlor, garn samt inredningsdetaljer av ullfibrer.

Idag är Creative Design Sweden av bolagstypen Enskild firma.

Creative Design Sweden är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Creative Design Sweden innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-18 och Creative Design Sweden är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Creative Design Sweden så är det följande:

Creative Design Sweden har 590708-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.